KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Ali Sezai Efendi İlkokulu

Etiket Sonuçları: Dil

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimiz atasözleri ve deyimleri önce resimlerle betimleyerek sözlük oluşturdular daha sonra ortaya çıkan çalışmalarını okulumuzda sergilediler. Ortaya çıkan ürünler büyük beğeni topladı. Çalışmada emeği geçen Şeyma Çakır öğretmenimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Uzman Daveti" etkinliği için okulumuza davet ettiğimiz eğitimci-yazar Mustafa Yoğurtçu,

anasınıfı öğrencilerimize etkileşimli masallar anlatarak keyifli zaman geçirmelerine vesile ooldu.

Etkileşimli kitap okumak, çocukların konuşma, okuma, dinleme ve yazma kazanım alanlarını geliştirir.

Okuma alışkanlığı kazandırma sürecinde, çocuğun kitapla etkileşime geçme becerisini güçlendirir.

Başka bir dili öğrenme sürecini eğlenceli hâle getirir. Çocuğun kelime dağarcığını ve hafızasını güçlendirir.

Öğrencilerimizin tüm bu kazanımları elde etmelerine destek olan eğitimci-yazar Mustafa Yoğurtçu'ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" çeşitli ve zenginleştirilmiş etkinliklerle okulumuzda tam gaz uygulanmaya devam ediyor.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Kapsamında Okulumuzda Etkileşimli Kitap Okuma Etkinliği Gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" ile ilgili "Veli Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.

Okulumuz öğretmenlerinden Gülbahar Çaprak, Zeynep Büyükkaya, Gülhan Yalçın ve Hasan Apık;

velilerimizi proje süreci ile ilgili bilgilendirdiler. Ayrıca veli katılımının önemli olduğunun da altını çizdiler.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi, okulumuzda uygulanmaya başladı.

Bakanlığımızın tüm eğitim-öğretim yılına yayılmak üzere hazırladığı ve

içeriğinde bulunan zenginleştirilmiş eğitim içerikleri sayesinde öğrencileri çok yönlü geliştirecek olan

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okulumuz öğretmenleri tarafından öğrencilerimize ve velilerimize;

afiş, broşür ve haber linkleri aracılığı ile duyuruldu.