T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Ali Sezai Efendi İlkokulu

Ali Sezai Efendi İlkokulu

Telefon
0344 221 2409
Belgegeçer
0
WEB
https://alisezaiefendiio.meb.k12.tr
Adres
Serintepe Mh., 53004. Sok. No2, Onikişubat/KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
BIZ ÖGRENCİLERİMİZİN, » Çok yönlü, eleştirisel, yaratıcı, akılcı düşünebilen, teknolojinin getirdiklerinden yararlanırken çevrenin korunmasında duyarlı davranabilen, kendini gerçekleştirme amacını taşıyan bireyler olmasını, » Çağdaşlığı ve uygarlığı yakalamış, bilim ve teknolojiyi yaratmış, sağlıklı, mutlu, demokratik, Atatürk ilkelerine gönülden bağlı ve onu gösterdiği yolda ilerleyen bir toplumsal yapının itici gücü olmasını, » Uyguladığı Egitim-Ögretim faaliyetleriyle sürekli gelişen teknoloji ve imkânlarını en etkin şekilde kullanabilen, eğitim stratejisiyle basariyi kucaklayan dinamik bir okul ortamında yetişmesini İSTIYORUZ!
Misyon
Ali Sezai Efendi İlkokulu olarak; Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak. Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek; bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak. Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek. Okulumuzda bir atılım , bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak için VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.
Başarılar
1995 Yıldız erkekler Türkiye 2.liği. İl düzeyinde yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında çeşitli dereceler. SBS de Türkiye 1. liği
Öğretmen :57
Öğrenci :1204
Derslik :23
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :650
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İKİLİ
Saatler
sabah: 07:20-12:20 Öğle : 12:30-17:20
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Ulaşım, dolmuş ve halk otobüsleriyle sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulumuz Serintepe Mh. 4.Sk No: 2 de bulunmaktadır
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezindedir
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır