KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Ali Sezai Efendi İlkokulu

Nis

23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı birbirinden güzel gösteriler ve yarışmalar eşliğinde gerçekleştirildi. Büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen kutlamalara velilerimiz de yoğun bir katılım gösterdiler. Törenimizde harika gösteriler sergileyen öğrencilerimize, emeği geçen öğretmen ve personelimize, törenimize katılan velilerimize ve misafirlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

Öğretmenlerimiz, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hediye edilen önlüklerine kavuştular.

Mrt

Okulumuzda küçük yaşlardan itiraben Trafik Eğitimi'nin önemine dikkat çekilmekte ve bu yönde etkinlikler düzenlenmektedir. Bu etkinlikler kapsamında anasınıfı öğrencilerimize, Trafik Şube ekipleri tarafından okulumuzda trafik eğitimi verildi.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirilen parkur oyunları heyacanı bu kez anasınıfı öğrencilerimizle devam ediyor.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz; öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz eşliğinde Zeynep Hatun Camisine ziyarette bulundular.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasına katılan öğrencilerimiz, performanslarıyla izleyenleri derinden etkilediler. Dereceye girecek olan öğrencileri seçmekte zorlanan jürimiz tüm öğrencileri başarılı bularak hepsini ödüllendirdiler.

Mrt

Okulumuzda; kadınların hayatımızdaki yerine ve önemine dikkat çekmek için kadınlar gününe özel etkinlikler düzenlendi.

"Geleceğimizi şekillendiren kadınlarımıza çok şey borçluyuz. Kadınlar gününüz kutlu olsun!"

İşte o etkinliklerden bazı kareler...

Mrt

Okulumuzda yapılan deprem tatbikatı başarıyla gerçekleştirildi.

Şbt

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı. Öğrencilerimiz törende çeşitli etkinlikler sergileyerek kurtuluş coşkusunu okulumuzda yaşattılar.

Ock

Ali Sezai Efendi İlkokulunda, dönem sonu faaliyetleri çerçevesinde bazlama şenliği düzenlendi. Düzenlenen şenlik sayesinde öğrencilere sıkı bir çalışma döneminin ardından rahatlayabilecekleri eğlenceli ve lezzetli bir ortam sunulmuş oldu.

Ock

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in talimatıyla okullarda öğrencilerin son hafta sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi istendi.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in talimatıyla okullarda öğrencilerin son haftayı sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için hayata geçirilen yeni uygulamada, "Dönem Sonu Faaliyet Haftası Uygulama Kılavuzu" dikkate alınarak faaliyetler düzenleniyor.

Sadece akademik başarı için değil, sosyal gelişim için de bir fırsat !

Yapılan etkinliklerle öğrencilerin dil bilgisel ve hitabet yeteneklerini geliştirmesi, yeteneklerini sergileme fırsatı bulması, paylaşmanın önemini kavraması, takım çalışmasının başarıdaki rolünü öğrenmesi, bilim aktiviteleriyle yeni deneyimler yaşaması, keyifli vakit geçirmesi ve bunlarla beraber okulun sadece akademik başarı için değil, sosyal gelişim için de bir fırsat olduğunu yaşayarak görmeleri sağlanıyor.

Ock

Okulumuzda sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. Öğrencilerimiz bu etkinlik sayesinde bir yandan yeni bilgiler edinirken bir yandan da eğlenerek yarışmayı tamamladılar.

Ara

"İyilik Yap Kutuya At" Projesinin Kazanan Öğrencileri Ödüllendirildi.

Yarışmanın galibi olan öğrencilerimiz:

1-D sınıfından Emirhan Güney,

2-F sınıfından Fatma Şura Umcu

3-E sınıflardan Mahmut Emin Kutaş

4-D sınıflardan Mustafa İshak Pak

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında, okulumuzda birçok etkinlik düzenlendi.

Bunlardan bir tanesi de öğrencilere demokrasi bilinci kazandırmak amacıyla yapılmış olan "Oy Kullanma" etkinliğiydi.

Bu etkinlik çerçevesinde öğrencilerin oynamak istedikleri oyunun belirlenmesinde sandıktan çıkan oylar belirleyici oldu.

Bu etkinliği düzenleyen Gülbahar Çaprak ve Zeynep Büyükdere adlı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

10 KASIM ATATÜRK'Ü 85. ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE SAYGI,RAHMET VE MİNNET İLE YAD EDİYORUZ.OKULUMUZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞEN ANMA PROGRAMI